logo arhitecto

Folow Us

De unde a pornit ARHITECTO?

În anul 2017, arh. Onisim BULGARIU a decis să dezvolte un concept nou în lumea arhitecturii. Unul care trece dincolo de orice normă și care este capabil să se potrivească oricărei persoane.

Filozofia care stă la baza ArhitectO este să contureze unele dintre cele mai impresionante proiecte, care să se alinieze cu viziunea beneficiarului. Pe lângă design-ul inedit, proiectele sunt capabile să ofere standarde înalte de multifuncționalitate și siguranță. 

Echipa ArhitectO este clar o alternativă care te va surprinde plăcut încă de la prima interacțiune. Suntem empatici, răbdători și prietenoși.

Ești gata să obții spații impecabile și să te bucuri de un ambient confortabil?

image-layers_2-1
logo-arhitecto1-568x630

De Ce Noi? 6 Motive Sa Alegi ArhitectO

Misiunea noastra este aceea de a oferi beneficiarilor noștri idei și soluții de design inovativ-excepționale prin contopirea creativă a cerintelor individuale, in armonizarea spatiului si creearea valentelor personalizate prin intermediul stiintei si artei, scrupulos aplicate.

Personalizare

Personalizare
Fiecare persoană are dreptul să se bucure de locuința la care spera de mult timp. Tocmai de aceea, ne dorim cu orice preț să oferim...

Eficiență

Eficiență

Suntem profesioniști și punem accent întotdeauna pe seriozitate și punctualitate. Folosim tehnici de proiectare de ultima...

Experiență

Experiență

Echipa ArhitectO este formată exclusiv din specialiști în domeniu. Din familia Arhitecto fac parte așadar arhitecți diplomati si ingineri...

Transparență

Transparență

Înainte de a începe activitățile stabilim o întâlnire cu beneficiarii în care le aducem la cunoștință toate aspectele colaborării. Le...

Responsabilitate

Responsabilitate

Pe tot parcursul derulării etapelor de lucru ținem legătura cu persoana care coordonează activitățile de construcție. Astfel, ne asigurăm...

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Suntem gata să oferim fiecărui beneficiar soluții sustenabile, care să le ofere avantaje diverse. Le punem la dispoziție alternative...

ArhitectO

O echipă dedicată spațiilor armonioase

Dacă visezi de mult timp la o locuință inedită, care să integreze valențe personalizate și spații nonconformiste, ArhitectO este răspunsul. Echipa noastră mixează ingredientele perfecte, care să atingă cele mai înalte culmi ale calității și siguranței.

Lucrăm de suficient timp în domeniu pentru a definitiva concepte creative de arhitectură și soluții excepționale de design interior. Este mai mult decât o muncă propriu-zisă.

Cu fiecare proiect realizat adăugăm pasiunii noastre noi contururi. Acumulăm noi cunoștințe și învățăm să ne perfecționăm tehnicile de lucru. Este un adevărat carusel al experiențelor, pe care îl prețuim foarte mult.

Pentru noi, a creea spații unice este deviza principală, care ne ajută să atingem succesul și să ne adaptăm fiecărei preferințe. Spațiile din locuință nu sunt doar simple încăperi, ci devin zone de relaxare, menite să ofere locatarilor sentimente de identificare, regăsire și inspirație.

Tocmai de aceea, noi abordăm totul din perspectiva holistică. Camera în care locuiești trebuie să îmbine elemente estetice autentice pentru a-ți oferi experiențe plăcute. Locuința devine așadar o stare de spirit, un sentiment care te cuprinde și îți oferă liniște și bună dispoziție. 

Misiunea noastră este așadar să oferim fiecărui beneficiar șansa de a se bucura de un ambient personalizat, confortabil, dar în același timp ieșit din tipare.

Însă, povestea ArhitectO nu se rezumă doar aici.

Meet Our Creative Minds

Cu echipa ArhitectO vei defini fără probleme stilul de amenajare potrivit nevoilor tale. Folosim tehnici de ultimă generație și nu ne oprim din a învăța lucruri noi. Suntem, de asemenea, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și ne dorim să îți oferim experiențe unice.

Onisim BULGARIU

Arhitect

Andreea TURBATU

Arhitect

Andrei BRINZUCA

Arhitect

Get In Touch

Ești gata să obții spații impecabile și să te bucuri de un ambient confortabil?

Hai să vorbim mai multe!

  Din 2017 până acum am reușit să învățăm extrem de multe lucruri și să ne actualizăm constant portofoliul profesional.

  Am acumulat atât cunoștințe teoretice, cât și experiențe practice. Suntem mereu la curent cu noile tendințe în materie de amenajare interioară și nu ezităm să adoptăm variantele care se potrivesc principiilor noastre.

  Am definit numeroase stiluri de amenajare de la moderne și minimaliste până la clasice. De asemenea, acolo unde a fost necesar le-am mixat pentru a obține variante personalizate. Tocmai de aceea, rezultatele finale s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au reușit să iasă în evidență prin eleganță și originalitate.

  Nu am spus NU provocărilor. Ne-am adaptat cu ușurință în funcție de beneficiar și am oferit doar calitate premium, chiar dacă planul a implicat etape și activități complexe.

  Limitele sunt făcute pentru a fi depășite, mai ales când faci ceea ce îți place.

  Am creat de la zero încăperi fascinante. Am analizat cu atenție fiecare centimetru și am trasat activitățile ideale de arhitectură. Mai apoi, am ales obiectele de mobilier, finisajele și decorațiunile potrivite. 

  Am încheiat colaborări durabile cu producători care se respectă și care știu cât de important este să oferi o pată de culoare spațiului interior. Printre cei care reprezintă un real ajutor pentru crearea unei atmosfere se numără: Mobila Arts, Split Light, Delta Studio, Concept Hub, ClassIn, VlAdiLA, FS Design, XT Deco, Marian Patru Renovations, MarAdy Design, Greenmood, everart, Romstal, ioooi, NoRDA, MURALi, Color Smart, MobilaDalin, Piatraonline, The Home și lista poate continua.

  PERSONALIZARE

  Personalizare – Fiecare persoană are dreptul să se bucure de locuința la care spera de mult timp. Tocmai de aceea, ne dorim cu orice preț să oferim fiecărui client soluții ingenioase de arhitectură și design interior.

  În ciuda experienței pe care am căpătat-o, nu ne place să ne impunem punctul de vedere. Ascultăm și înțelegem nevoile clientului. Suntem pe înțelesul tuturor, mobilizatori excepționali și lideri naturali în echipele de proiectare.

  Eficiență

  Suntem profesioniști și punem accent întotdeauna pe seriozitate și punctualitate. Folosim tehnici de proiectare de ultimă generație, care eficientizează timpul alocat pentru derularea activităților propriu-zise. Tocmai de aceea, garantăm livrarea proiectului la data stabilită.

  Pe lângă echipamentele moderne, ceea ce ne ajută să finalizăm rapid etapele este că ținem mereu legătura cu clienții noștri. Le oferim toate detaliile despre stadiul lucrării și implementăm feedback-ul primit pentru a ne asigura că totul iese conform așteptărilor.

  Experiență

  Echipa ArhitectO este formată exclusiv din specialiști în domeniu.

  Din familia ArhitectO fac parte așadar arhitecți diplomati cu drept de semnatura, cat și ingineri care au peste 10 ani experiență în spate. Punem accent pe importanța lucrului în echipă.

  Transparență

  Înainte de a începe activitățile, de arhitectura si/sau de design interior, stabilim o întâlnire cu beneficiarii în care le aducem la cunoștință toate aspectele colaborării.

  Le oferim toate informațiile de care au nevoie și le răspundem cu promptitudine eventualelor întrebări sau nelămuriri.

  Suntem deschiși, comunicativi și dornici să încheiem colaborări avantajoase.

  Responsabilitate

  Pe tot parcursul derulării etapelor de lucru ținem legătura cu persoana care coordonează activitățile de construcție.

  Astfel, ne asigurăm că nu intervin probleme tehnice.

  De asemenea, ne ocupăm de întocmirea documentelor necesare obținerii certificatului de urbanism cat si a intregii documentatii pentru executia corecta a imobilului si/sau designului propus.

  Sustenabilitate

  Suntem gata să oferim fiecărui beneficiar soluții sustenabile, care să le ofere avantaje diverse.

  Le punem la dispoziție alternative durabile, dar în același timp prietenoase cu mediul înconjurător.